cabo-international-partners-cabo-verde-toerisme

Toerisme

Te denken valt aan Hotels & Resorts, een tweetal eilanden zijn al ver ontwikkeld op dit gebied. Met de komst van een vierde internationale luchthaven en betere lijndiensten tussen de Eilanden zijn er veel opties bijgekomen. De toerist wil niet stil zitten op één eiland, maar ook de andere eilanden op een comfortabele manier ontdekken en ervaren.

cabo-international-partners-cabo-verde-landbouw-1

Hernieuwbare energie en landbouw

Op het gebied van hernieuwbare energie zijn serieuze stappen gemaakt, de ambitie is om in 2020 minimaal 20% zelfvoorzienend te zijn en minder afhankelijk van de dure import van olie. In de landbouw worden conventionele methoden vervangen door high-tech irrigatie en bezaaiing technieken die veel meer rendement opleveren.

cabo-international-partners-cabo-verde-outsourcing-2

Outscourcing

Met de centrale ligging ten opzichte van Europa, het opkomende Brazilië (Zuid-Amerika) en het snelle transformerende West-Afrika ligt de wereld in de palm van uw hand als u voor de Kaapverdische Eilanden kiest. De jonge bevolking is goed opgeleid, velen studeren af aan gerenomeerde universiteiten in het buitenland. Onlangs is er een universiteit geopend in Praia, er wordt veel geïnvesteerd in het onderwijs.